fbpx
Cele 3 Generații
January 10, 2021
#UncensoredStories: Despre tristețe
January 31, 2021
Show all

Podcast – The Sound of Learnity

Bine ați venit la unicul podcast creat de learnitași în cadrul Redacției!

*pentru cele mai recente episoade vă rugam să dați scroll, episoadele fiind prezentate în ordine cronologică*

 

*

Hey, bine te-am găsit! Pregătește-ți căștile, pentru că avem pentru tine un podcast super fun și nonconformist pe care abia așteptăm să îl asculți. Îți prezentăm… The Sound of Learnity!!!

The sound of… ce?

Learnity! Cea mai cool comunitate de învățare alternativă pentru liceeni!
Locul unde suntem încurajați să fim noi înșine, unde avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, să ne facem prieteni și să învățăm lucruri cu adevărat folositoare.
Și știi ce e cel mai tare? Aici nimic nu este obligatoriu și nicio idee nu-i prea trăsnită — noi suntem la cârma procesului nostru de învățare și tot noi suntem cei care ne putem implica în culisele comunității pentru a crea exact experiențele la care visăm.
Așa s-a născut și Redacția Learnity și mai apoi acest podcast.

Eu sunt Ana, eu sunt Darma, eu sunt Diana și eu sunt Ilinca. Și împreuna iți vom aduce săptămânal în cășți puțîn din atmosfera Learnity.
Vom avea invitați speciali din diferite domenii de activitate, de la terapeuți la activișți, artișți și oameni care au pus pe picioare business-uri de succes, vom aborda teme considerate taboo, vom vorbi despre carieră și facultate, vom împărtăși cu voi momente speciale din comunitate și promitem că mai avem o listă lungă de idei pe care abia așteptăm să o facem auzită.

Dacă te-am convins să ne asculți, ne poți găsi atât pe site-ul learnity cât și pe youtube și alte platforme dedicate podcast-urilor.
Așa că dă follow podcastului nostru, vizitează-ne site-ul, recomandă-ne prietenilor tăi și fii gata pentru episoade pline de viață și culoare.

*

🎊Primul episod al podcastului nostru este aici!!🎊 Și cum altfel am fi putut începe, dacă nu printr-un interviu cu Silvia și Paul, fondatorii Learnity.
Fie că ești/ai fost parte din comunitate ori că nu ai mai auzit niciodată de aceasta, pătrunde împreună cu noi în poveste și află despre cum s-a născut și a crescut acest minunat proiect♥️

*

Bun venit la primul episod din seria “All around the world”, în cadrul căreia chemăm invitați care studiază același subiect la facultate, însă fiecare într-o țară diferită🌍✨ Astăzi vorbim cu Emilia, Ana si Cati, care au studiat si studiază psihologia. Așa că dacă cochetezi cu ideea de a urma psihologia, ești elev de clasa a 12-a, sau pur și simplu vrei să afli cum e facultatea în străinătate, apasă play și bucură-te de episod!

*

Ahh… 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților și a celebrării iubirii, iar pentru podcastul “The Sound of Learnity” si ascultătorii lui, ocazia perfectă pentru un episod cu Silvia Purel💌✨Cine e Silvia Purel? Nimeni alta decât un super terapeut și profa unuia dintre cele mai populare cursuri din Learnity, Psihologia Cuplului. Așa că ascultă mai departe dacă vrei să asculți un interviu despre ce înseamnă iubirea in ochii unui specialist, cu intrebari direct din comunitate🤩❤️

*

Vă invităm alaturi de Andreea și Diana, dragi learnitașe și președinte și vicepreședinte GirlUp România. Am vorbit despre nevoile fetelor si femeilor din Romania, despre ce înseamnă o carieră în spațiul activismului românesc, despre cum poți acționa în diferite situații în care ție sau altor persoane le sunt încălcate drepturile și despre multe, multe altele.

GirlUp este o mișcare internațională marca Națiunile Unite. În România activează peste 100 de liceeni din 21 de orașe, care pledează pentru drepturile fetelor și egalitatea de șanse în țara noastră. https://bit.ly/3kv7sls

Enjoy!💗

*

“Împreună vom trece marea albastră și după vom da de munți, după aceea vom trece și de ei și vom ajunge în sfârșit acasă” Ăsta e motto-ul de viață a lui Mihai, elev la Rubik School și membru al echipei Rubik Kids Podcast, pe care avem ocazia să o cunoaștem în episodul de azi😊 Toți sunt niște mici genii așa că tune in pentru a vă aduce zâmbetul pe buze.

*

Te bate gândul să urmezi o facultate de informatică?

Avem episodul pentru tine! Săptămâna aceasta continuăm seria “All Around The World” împreună cu doi foști learnitași ce studiază Computer Science. Sânzi și Alin ne vor vorbi despre experiența lor la două facultăți cunoscute din Olanda, Eindhoven University of Technology și Vrije Universiteit Amsterdam 🇳🇱. Dacă ți-am trezit curiozitatea dă play și stick around pentru urmatoarele episoade din aceasta serie!

*

Voluntariate, drumeții, activism, prietenie, internshipuri, emoții puternice, experiențe unice și dezvoltare personală, pe toate acestea le veți găsi în episodul de astăzi✨ Împreună cu Irina și Ioana vorbim despre experiențele trăite în cadrul voluntariatelor în care ne-am implicat și vă dăm câteva idei de activități extrașcolare în care vă puteți implica. 🌸Hit the play button pentru un boost de motivație!🌸

Aici aveți link-urile voluntariatelor despre care am discutat🤗

Ghizii României https://ghiziiromaniei.ro/

Interact https://itcsfsava.webnode.ro/

Cercetașii României https://scout.ro/

Iele-Sânziene https://ielesanziene.org/devinovoluntar/

FREE https://freeanimals.ro/implica-te/

*

Unde ne puteți găsi:

Youtube: 

https://www.youtube.com/c/Learnity/videos

Google Podcasts:
https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80ODU1ZDVhMC9wb2RjYXN0L3Jzcw==

Spotify:
https://open.spotify.com/show/2hJ4Tz5T91pA5gEqhaKxqx

Breaker:
https://www.breaker.audio/the-sound-of-learnity

PocketCasts:
https://pca.st/xrsz2rqw

Radio Public:
https://radiopublic.com/the-sound-of-learnity-8XVv1A

Vom anunța lansarea episoadelor pe site-ul nostru, pe Instagram și pe Facebook! Fiți cu ochii pe noi!

*

#CeînseamnăLearnitypentrutine

Proiect creat de: Ana Stinghe, Darma Valcov, Diana Radovanovici și Ilinca Pârlea în cadrul echipei Learnitellers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Suntem pe WhatsApp