fbpx

Learnity este o comunitate de învățare alternativă pentru adolescenți în care aceștia, pe parcursul a 1-2 ani descoperă cine sunt, dezvoltă relații autentice cu ceilalți și învață despre mediul în care trăiesc.

Noi îți dăm toată libertatea de a alege pentru tine ce, cum și cu cine să înveți. Nu este nimic obligatoriu, iar dacă ai nevoie de îndrumare, noi te vom susține cu toate resursele pe care le avem la dispoziție să ajungi unde îți propui.

În primul an de Learnity punem accentul pe procesul de AUTOCUNOAȘTERE al adolescenților, adică pe relația EU CU MINE, iar în anul doi îi PROVOCĂM să treacă la ACȚIUNE dezvoltând mai mult relația EU CU CEILALȚI și EU CU MEDIUL.

ECHIPA

poza

DELIA COLDEA

Delia este coordonatorul activităților educaționale din Learnity. Gestionează întregul program de învățare al adolescenților împreună cu o echipă de learnitași seniori. Are o experiență vastă în activități de voluntariat și organizare de evenimente în cadrul AIESEC, Universitatea Alternativă, Asociația Little People. Este pasionată de învățarea liberă, drepturile omului, multiculturalism și feminism.

Cristian Chirnogeanu

CRISTIAN CHIRNOGEANU

Cristian este admin și fundraiser în Learnity. Gestionează spațiul, actele și bugetul. Are experiență de business și vânzări în cele 2 companii pe care le-a creat. Este pasionat să aducă valoare în viețile copiilor și tinerilor și să dezvolte zâmbete peste tot pe unde merge.

silvia profil

SILVIA FLOAREA

Silvia este cofondator Learnity. Oferă consiliere în dezvoltarea de strategii de învățare și organizaționale în jurul conceptului de comunitate. Este pasionată de proiecte cu impact sustenabil, de construit lucruri de la zero, în special experiențe de învățare bazate pe joc.

paul

PAUL CRĂCIUN

Paul este cofondator Learnity. Oferă consiliere de business și în dezvoltarea jocurilor de strategie. Este pasionat de învățarea ”hands on” și mereu curios despre cum funcționează în general lucrurile.

PARTENERI

Universitatea Alternativă este dedicată tinerilor care au potențial de a deveni agenți de schimbare. În prezent sunt 190 de studenți care se dezvoltă în 6 domenii: HR, Comunicare, Vânzări, Management, Educație şi IT Services, ei învățând de la peste 200 de profesioniști, angajați în companii, freelanceri sau antreprenori.

YourWay este o companie dedicată consilierii şi orientării în carieră. YourWay ajută elevii, studenţii şi alți profesionişti să îşi descopere propriul lor drum cunoscându-se mai bine, aflându-şi motivele, aptitudinile şi obstacolele. YourWay susţine Learnity prin oferirea de serviciilor de consiliere vocațională şi prin promovarea Learnity în rândul partenerilor săi.