fbpx

Learnity este o comunitate de învățare alternativă pentru adolescenți în care aceștia, pe parcursul a 1-2 ani descoperă cine sunt, dezvoltă relații autentice cu ceilalți și învață despre mediul în care trăiesc.

Noi îți dăm toată libertatea de a alege pentru tine ce, cum și cu cine să înveți. Nu este nimic obligatoriu, iar dacă ai nevoie de îndrumare, noi te vom susține cu toate resursele pe care le avem la dispoziție să ajungi unde îți propui.

În primul an de Learnity punem accentul pe procesul de AUTOCUNOAȘTERE al adolescenților, adică pe relația EU CU MINE, iar în anul doi îi PROVOCĂM să treacă la ACȚIUNE dezvoltând mai mult relația EU CU CEILALȚI și EU CU MEDIUL.

ECHIPA

SILVIA FLOAREA

SILVIA FLOAREA este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității București. Ulterior și-a completat studiile la Universitatea Alternativă București, unde timp de 3 ani a urmat cursurile Comunității de practică – ”Management și dezvoltarea organizațiilor” și cele ale
Comunității de ”Educație Alternativă.”
Silvia are o experiență de 4 ani în organizații studențești precum ANOSR, ASPSE și Cognosis unde a coordonat diverse proiecte și echipe, având roluri de Vicepreședinte Relații Externe și Președinte. Totodată, a fost Project Manager al unui proiect din cadrul ONG-ului Școala de Valori.

În prezent este antreprenor în educație și co-fondator și Learning Innovator în cadrul Learnity.

PAUL CRĂCIUN

PAUL CRĂCIUN a absolvit Universitatea Alternativă unde si-a dezvoltat abilitățile de vânzări, autonomie în învățare, colaborare și dezvoltare de business.
Paul are o experiență de 4 ani în activități de voluntariat și organizare de evenimente în mai multe programe și asociații precum YouthBank, Clubul Aviatorilor și Aeroclubul României unde a avut roluri precum voluntar, manager de eveniment și pilot sportiv.
În prezent este antreprenor în educație si co-fondator  în cadrul Learnity.

PARTENERI

Universitatea Alternativă este dedicată tinerilor care au potențial de a deveni agenți de schimbare. În prezent sunt 190 de studenți care se dezvoltă în 6 domenii: HR, Comunicare, Vânzări, Management, Educație şi IT Services, ei învățând de la peste 200 de profesioniști, angajați în companii, freelanceri sau antreprenori.

YourWay este o companie dedicată consilierii şi orientării în carieră. YourWay ajută elevii, studenţii şi alți profesionişti să îşi descopere propriul lor drum cunoscându-se mai bine, aflându-şi motivele, aptitudinile şi obstacolele. YourWay susţine Learnity prin oferirea de serviciilor de consiliere vocațională şi prin promovarea Learnity în rândul partenerilor săi.

× Suntem pe WhatsApp