fbpx

CONSILIERE

Education unplugged

Este un proces de consiliere individuala prin care iei controlul asupra vieții tale, te educi singur în direcțiile pe care ți le dorești: îți construiești o viziune despre cine vrei să devii și cum vrei să trăiești viața; îți setezi un obiectiv care să te aducă mai aproape de acea viziune; alegi cele mai bune metode, instrumente și resurse pentru a atinge obiectivul; îți organizezi timpul, iți creezi obiceiuri, prioritizezi și înveți cum să fii motivat; treci la acțiune, experimentezi, o dai în bara și îmbunătățești din mers; evaluezi și sărbătorești rezultatele obținute. Experiență exclusiv pentru elevii care au minim 1 an de Learnity.
 
Este grup de dezvoltare personală în care adolescenții împreună cu un psiholog specializat vor învăța cum să-și optimizeze propriile comportamente, obiceiuri, moduri de a gândi sau tendințe de a acționa. Vor fi două teme pe care adolescenții vor lucra: iubirea de sine și încrederea în sine. Experiență exclusiv pentru elevii care au minim 1 an de Learnity

Own your magic and your shit!

Evaluare vocațională

Este un proces de orientare profesională care îl ajută pe elev să descopere ariile de interes potrivite caracteristicilor sale astfel încât pe viitor să ia cea mai bună decizie. Partenerul nostru pentru acest program este Yourway iar evaluarea este plătită direct către partener, beneficiind de o reducere semnificativă ca membru Learnity.
Consiliere în grupuri mici, facilitată de coachi profesioniști, în care elevii explorează și conștientizează care sunt motivațiile, pasiunile, sabotorii, interesele, valorile și abilitățile și apoi se orientează către contextele exterioare unde pot aduce cea mai multă valoare. Vom vorbi despre o varietate de domenii profesionale și le vom aprofunda pe cele care li se potrivesc mai bine.
Experiență exclusiv pentru elevii care au minim 1 an de Learnity.

Ce mă fac când o să fiu mare

EVENIMENTE DE COMUNITATE

Doza de
inspirație

Este un eveniment la care invităm 1 dată pe lună oameni faini care au o poveste care să ne inspire pe fiecare dintre dibăciile pe care vrem să le dezvoltăm în cadrul comunității.
Timp de 2 ore invitații vor vorbi despre experiențele lor profesionale și personale care i-au ajutat.
Sunt evenimente lunare în care vizionăm filme cu tâlc sau filme educaționale care să ne îmbogățească perspectivele. Ne alegem singuri filmele pe care le vizionăm iar la final alocăm un spațiu de discuții și dezbatere.

Seri de film

Adunări generale

Sunt întâlnirile întregii comunități în care discutăm și votăm lucrurile care țin de buna desfășurare a comunității. Punem în dezbatere probleme și soluții astfel încât să luăm cele mai bune decizii pentru grup. Acest exercițiu le permite elevilor să-și asume responsabilitatea pentru a construi lumea în care vor să trăiască, dezvoltându-și spiritul civic.
Este un eveniment dedicat întrebărilor despre viitorul profesional al adolescenților. Invităm profesioniști care să satisfacă toate curiozitățile despre domeniile lor profesionale.

WtF - What the Future?!

Dă Play!

Este o aventură urbană care provoacă adolescenții să-și antreneze diverse valori prin joc și colaborare.
Este o întâlnire în care celebrăm evoluția fiecărui elev în parte și ne bucurăm de învățarea pe care am parcurs-o împreună.

Bravo bă!

Taboo Talks

Sunt evenimente în care vorbim despre ce nu se vorbește. Punem pe masă subiecte ca: tulburări de alimentație, sex, droguri și altele, pe care le discutăm cu diverși invitați pe care-i chemăm.
Sunt experiențe intense de învățare dedicate celor din anul 2 de Learnity. Sunt evenimente în care provocăm adolescenții să treacă la acțiune privind transformările din viața lor dar și din realitatea înconjurătoare. Abordăm tema ca: adaptabilitate, reziliență, viziune critică despre lume

Reality challenge

Tabere

Organizăm 2 tabere în perioada vară-toamnă, în care elevii își dezvoltă abilități soft ca: leadership, comunicare, colaborare, vorbire în public, negociere, exprimare prin mijloace artistice și altele. Taberele se plătesc separat și au loc după ce programul de învățare din comunitate se încheie.

INTERNSHIP

Organizezi activități care să dezvolte relațiile dintre membri.
Implementezi mecanisme care să ajute comunitatea să funcționeze atunci când întâmpinăm probleme.
Experiență exclusiv pentru elevii care au minim 1 an de Learnity.

Internship community building

Vizite în companii

Planificăm pe parcursul anului vizite în cadrul diferitelor organizații astfel încât adolescenții să cunoască mai multe domenii și felul în care funcționează un mediu de lucru.

CURSURI ȘI TRAININGURI

Relații internaționale

RELATII INTERNATIONALE

DETALII CURS

Psihologie aplicată

PSIHOLOGIE

DETALII CURS

Design interior

DESIGN INTERIOR

DETALII CURS

Me and mother nature

me and mother nature-min

Economie la firul ierbii

ECONOMIE LA FIRUL IERBII

DETALII CURS

Filosofie

POVESTI SI MITURI

DETALII CURS

Body Image

body image

DETALII CURS

Comunicare

COMUNICARE

DETALII CURS

Psihologia cuplului

Learnity - psihologia cuplului

DETALII CURS

Self Discovery Journey

self discovery journey

DETALII CURS

Money management

Learnity - money management

DETALII CURS

Robotic Process Automation (RPA)

Untitled design (1)

DETALII CURS

Sexy Talks

sexy talks

DETALII CURS

Art of questioning

Colaborare

Growth mindset

Feedback

Me and mother nature

Time Management

Learnity stress no more

Stress no more

Galernity_65

Relația cu părinții

FITNESS CIVIC

Fitness Civic