Learnity este o comunitate de învățare bazată pe libertate în care liceenii se descoperă pe sine, învață să învețe și își explorează pasiunile împreună cu profesori, consilieri, mentori și alți colegi.

Pentru noi, Learnity este modul prin care putem crea o societate de adulți fericiți, de cetățeni responsabili și de oameni cu valori sănătoase.

Cel mai important lucru pentru noi este să oferim adolescenților un mediu de învățare în care să le respectăm liberul arbitru și să îi încurajăm să își asume responsabilitatea pentru propriile
alegeri.

ECHIPA

silivia

SILVIA FLOAREA

SILVIA FLOAREA este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității București. Ulterior și-a completat studiile la Universitatea Alternativă București, unde timp de 3 ani a urmat cursurile Comunității de practică – ”Management și dezvoltarea organizațiilor” și cele ale
Comunității de ”Educație Alternativă.”
Silvia are o experiență de 4 ani în organizații studențești precum ANOSR, ASPSE și Cognosis unde a coordonat diverse proiecte și echipe, având roluri de Vicepreședinte Relații Externe și Președinte. Totodată, a fost Project Manager al unui proiect din cadrul ONG-ului Școala de Valori.

În prezent este antreprenor în educație și co-fondator și Learning Innovator în cadrul Learnity.

paul

PAUL CRĂCIUN

PAUL CRĂCIUN a absolvit Universitatea Alternativă unde si-a dezvoltat abilitățile de vânzări, autonomie în învățare, colaborare și dezvoltare de business.
Paul are o experiență de 4 ani în activități de voluntariat și organizare de evenimente în mai multe programe și asociații precum YouthBank, Clubul Aviatorilor și Aeroclubul României unde a avut roluri precum voluntar, manager de eveniment și pilot sportiv.
În prezent este antreprenor în educație si co-fondator  în cadrul Learnity.

despre_noi_irina_itu_learnity

IRINA ITU

IRINA ITU, absolventă a facultății de Relații Economice Internaționale în cadrul ASE București, a ales să își continue învățarea și formarea în cadrul Universității Alternative în comunitatea de educație, timp de 3 ani.
Aici a învățat să creeze experiențe de învățare și a lucrat în acest timp cu adulți pentru a le susține procesul de învățare, iar timp de un an a lucrat în cadrul British School of Bucharest cu copii și adolescenți cu nevoi speciale de învățare.
În prezent este manager educațional în Learnity unde creează traseul de învățare pentru adolescenți.

PARTENERI

Universitatea-Alternativa-logo1

Universitatea Alternativă este dedicată tinerilor care au potențial de a deveni agenți de schimbare. În prezent sunt 190 de studenți care se dezvoltă în 6 domenii: HR, Comunicare, Vânzări, Management, Educație şi IT Services, ei învățând de la peste 200 de profesioniști, angajați în companii, freelanceri sau antreprenori.

yourway-logo2

YourWay este o companie dedicată consilierii şi orientării în carieră. YourWay ajută elevii, studenţii şi alți profesionişti să îşi descopere propriul lor drum cunoscându-se mai bine, aflându-şi motivele, aptitudinile şi obstacolele. YourWay susţine Learnity prin oferirea de serviciilor de consiliere vocațională şi prin promovarea Learnity în rândul partenerilor săi.