Learnity este o comunitate de învățare bazată pe libertate, în care liceenii se descoperă pe sine, învață să învețe și explorează pasiunile împreună cu profesori, consilieri, mentori și alți colegi.

Pentru noi, Learnity este modul prin care putem crea o societate de adulți fericiți, de cetățeni responsabili și de oameni cu valori sănătoase.

Cel mai important lucru pentru noi este să oferim copiilor un mediu de învățare în care să le respectăm liberul arbitru și să îi încurajăm să își asume responsabilitatea pentru propriile
alegeri.

ECHIPA

silivia

SILVIA FLOAREA

SILVIA FLOAREA are 26 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educație în cadrul Universității București. Ulterior și-a completat studiile la Universitatea Alternativă București, unde timp de 3 ani a urmat cursurile Comunității de practică – ”Management și dezvoltarea organizațiilor” și cele ale
Comunității de ”Educație Alternativă.”
Silvia are o experiență de 4 ani în organizații studențești precum ANOSR, ASPSE și Cognosis unde a coordonat diverse proiecte și echipe, având roluri de Vicepreședinte Relații Externe și Președinte. Totodată, a fost Project Manager al unui proiect din cadrul ONG-ului Școala de Valori.

În prezent este antreprenor în educație de 3 ani și co-fondator și Learning Innovator în cadrul Learnity.

paul

PAUL CRACIUN

PAUL CRĂCIUN are 21 de ani și este student la Facultatea Marketing cu predare în limba engleza din  cadrul Academiei de Studii Economice, iar de 3 ani student la Universitatea Alternativa, unde s-a dezvoltat abilitățile de vânzări, autonomie în învățare, colaborare și dezvoltare de business.
Paul are o experiență de 4 ani în activități de voluntariat și organizare de evenimente în mai multe programe și asociații precum YouthBank, Clubul Aviatorilor și Aeroclubul României unde a avut roluri precum voluntar, manager de eveniment și pilot sportiv.
În prezent este antreprenor în educație de 3 ani co-fondator și Business Development Manager în cadrul Learnity.

linh-pham

LINH PHAM

Linh Pham are 18 ani și a absolvit liceul bilingv George Coșbuc. După 2 ani în cadrul comunității Learnity, ca elev (beneficiar), acum se alătură echipei de angajați, preluând partea de Comunicare. În prezent este și studentă la EA – The Entrepreneurship Academy.

Plină de inițiativă, încearcă să își croiască drum prin valul de schimbare mioritic. Este pasionată de public speaking, învățare alternativă și montaj de film.

mircea-radu

MIRCEA RADU

Mircea este psihoterapeut, psiholog clinician și psiholog școlar. Este pasionat și interesat de dezvoltarea personală, optimizarea și creșterea calității vieții. A optat pentru o pregătire multidisciplinară: Psihoterapie, cu dublă specializare (Experiențial-Unificatoare și Analiză Tranzacțională), Psihologie Clinică, Psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, tocmai pentru a putea avea acces la mai multe perspective de înțelegere și intervenție asupra vieții psihice.

Este atestat de Colegiul Psihologilor din România (treapta de specializare: supervizare)

ana-georgescu

ANA GEORGESCU

Ana Georgescu este trainer și psiholog cu experiență de 10 ani în lucrul cu copii și adolescenți. Timp de 7 ani a lucrat cu tineri la nivel internațional organizând evenimente cu specializare în învățare și dezvoltare personală în Cehia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Olanda, Italia, Austria sau Slovenia. A colaborat cu studenți din diverse domenii precum Științe Tehnologice (Board of European Students of Technology), medicină (European Medical Students’ Association), psihologie (European Federation of Psychology Students’ Associations) sau aeronautică (Euroavia).

De 6 ani lucrează în domeniul educației non-formale și din pasiune s-a specializat în abordarea copiilor supradotați cu nevoi speciale de învățare. Observând dezvoltarea rapida a elevilor de liceu mi-am dorit să le prilejuiesc contactul cu traineri și speakeri internaționali pentru îmbunătățirea abilităților acestora de leadership și antreprenoriat.

In Learnity, Ana se ocupa de fundraising.

adriana

ADRIANA ȘERBAN

ADRIANA ȘERBAN are 24 de ani și este studentă la Facultatea de Psihologie și Științele Educație la Universitatea Hyperion și în paralel studiază în comunitatea de Educație a Universității Alternative.
A activat 8 ani ca voluntar în ONG- uri precum BYP, ANA, Restart în Educație. Este trainer în învățare pentru copii și adulți, lucrând câtiva ani în cadrul InfoSpeed. În ultima perioadă a lucrat în cadrul Coaliției pentru Educație unde a fost Project Manager pe organizarea evenimentelor.
În prezent, Adriana este trainer și Project Manager pe comunicare și dezvoltarea culturii organizaționale în Learnity.

PARTENERI

Universitatea-Alternativa-logo1

Universitatea Alternativă este dedicată tinerilor care au potențial de a deveni agenți de schimbare. În prezent sunt 190 de studenți care se dezvoltă în 6 domenii: HR, Comunicare, Vânzări, Management, Educație şi IT Services, ei învățând de la peste 200 de profesioniști, angajați în companii, freelanceri sau antreprenori.

yourway-logo2

YourWay este o companie dedicată consilierii şi orientării în carieră. YourWay ajută elevii, studenţii şi alți profesionişti să îşi descopere propriul lor drum cunoscându-se mai bine, aflându-şi motivele, aptitudinile şi obstacolele. YourWay susţine Learnity prin oferirea de serviciilor de consiliere vocațională şi prin promovarea Learnity în rândul partenerilor săi.